skip to Main Content
06 1110 6894 | info@kmhoveniers.nl

Tuinontwerp

365 dagen per jaar tuinplezier!

Een passend tuinontwerp volledig voor uw ultieme tuinwens!

Tuinontwerp door K&M Hoveniers

Wij van K&M Hoveniers in Almelo staan voor kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat wij samen met u al uw wensen in kaart gaan brengen. Dit doen wij door een persoonlijk gesprek met u in te plannen. In dit gesprek noteren wij alle punten die voor u belangrijk zijn in een tuin. Denk hierbij aan:

 • Onderhoudsvriendelijke tuin
 • Veel groen in de tuin
 • Een (luxe) overkapping in de tuin
 • Automatisch besproeiingssyteem in de tuin
 • Aanleg van verlichting in de tuin

Bovenstaande aspecten zullen wij allemaal met u gaan bespreken, zodat wij een helder beeld hebben wat exact uw wensen zijn.

Ontwerp van uw tuin

Na onze afspraak gaan wij aan de slag. Wij maken een tuinontwerp met hierin al uw wensen verwerkt. Dit tuinontwerp zullen wij samen met u bespreken. In deze vervolgafspraak zullen wij verder ingaan op de details. Denk hierbij aan het soort planten, tegels etc.

Bent u benieuwd geworden naar wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons, zodat wij samen een vrijblijvende afspraak in kunnen plannen.

         

We komen graag kennis maken

Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek om vervolgens een tuin te ontwerpen waar u 365 dagen per jaar tuinplezier van heeft. U kunt ons bereiken op onderstaand nummer of via het contactformulier.

Stuur ons een bericht

  * verplichte velden

  Hoge Kwaliteit

  Betrouwbaarheid

  Goede communicatie

  365 dagen tuinplezier

  Back To Top
  Vragen? Stuur een whatsapp bericht whatsapp