skip to Main Content
06 1110 6894 | info@kmhoveniers.nl

Timo Kruize – Dé hovenier in Almelo

K&M Hoveniers in Almelo staat voor kwaliteit! Dat bewijst Timo Kruize maar weer eens. In 2017 heeft Timo Kruize niet alleen deelgenomen aan de Nationale Wedstrijd Tuinaanleg, maar hij heeft deze ook nog eens gewonnen. Door te luisteren naar de wensen van de klant en tussen de regels door te lezen, kan onze hovenier Timo Kruize een mooi ontwerp maken van uw tuin. Bij K&M Hoveniers vinden wij het belangrijk dat een tuin aan uw wensen voldoet. Ieder mens is anders en zo ook de wensen voor een tuin. Door uw belangen voorop te stellen, maken wij een passend ontwerp en zorgen wij ervoor dat u alle seizoenen kunt genieten van uw tuin. Van ontwerp tot aan het onderhoud van uw tuin: K&M Hoveniers staat voor uw klaar!

         

Tuin ontwerp

De tuin wordt een steeds belangrijker onderdeel van het leven. Veel mensen willen bij de eerste zonnestraal al genieten van hun tuin. En hoe fijn is het dan, dat de tuin een verlenging is van het woongedeelte en u heerlijk kunt genieten van uw tuin. Het aanleggen van een tuin is voor veel mensen een uitdaging. Bedenk daarom vooraf goed wat voor een functie uw tuin moet hebben:

  • Een onderhoudsvriendelijk aangelegde tuin
  • Een tuin waarin veel groen te vinden is, denk hierbij aan veel planten
  • Een tuin met veel gras, zodat de kinderen hier op kunnen spelen
  • Een tuin met veel schaduw, door bijvoorbeeld het plaatsen van een prieel of een overkapping

Graag maken wij met u afspraak om samen te bespreken wat uw wensen zijn, zodat wij een passend ontwerp kunnen maken en u straks kunt genieten van een heerlijke tuin.

Tuinaanleg

Wanneer wij een ontwerp hebben gemaakt en dit voldoet aan uw wensen, kunnen wij aan de slag. Wij beschikken over eigen machines, zodat wij alles van begin tot eind in eigen beheer hebben. Wij zorgen ervoor dat uw tuin wordt ontruimd en ‘gezond’ wordt gemaakt. Wanneer de grond gezond is zullen wij gaan starten met het aanleggen van uw tuin.

Tuinonderhoud

Na het aanleggen van uw tuin houdt het voor ons niet op! Wij willen graag dat u elk seizoen kunt genieten van uw tuin. Daarom is het bij ons mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Dit betekent dat wij uw tuin onderhouden en ervoor zorgen dat u hier geen omkijken naar heeft.

Ook wanneer een tuin niet door ons is aangelegd, maar u wilt toch graag dat uw tuin goed onderhouden wordt, maken wij graag een passend voorstel. Wij maken een op maat gemaakt plan voor uw tuin, om ervoor te zorgen dat u alleen maar hoeft te genieten van uw tuin. Het tuinonderhoud en het snoeiwerk laat u aan ons over!

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem contact op met ons!

    * verplichte velden

    Back To Top
    Vragen? Stuur een whatsapp bericht whatsapp