skip to Main Content
06 1110 6894 | info@kmhoveniers.nl

Overkapping op maat

Overkapping Almelo

Wanneer u een kwalitatief goede houten overkapping wilt laten plaatsen in Almelo, Vriezenveen, Wierden, Borne, Hengelo of waar dan ook in Twente? Wij van K&M Hoveniers is uw specialist in houten overkappingen. Wat is er nu lekkerder dan om het gehele jaar te kunnen genieten van de buitenlucht. Met een overkapping is dit mogelijk. In het voor en najaar zit u uit de wind waardoor u sneller en langer buiten kunt blijven zitten. In de zomerdag zal een overkapping u schaduw bieden tegen de felle zon. In de wintermaanden is het zelfs ook mogelijk om van de buitenlucht te blijven genieten, omdat u met een heater of een kachel lekker warm buiten kunt zitten.

Wat voor een soort overkapping?

Wij van K&M Hoveniers maken overkappingen op maat. Dit betekent maatwerk. De overkappingen worden allemaal in eigen beheer gemaakt, zodat wij alles kunnen maken. Wij vinden het belangrijk dat een overkapping voldoet aan de eisen die u stelt aan een overkapping. Zo zijn er verschillende mogelijkheden met betrekking tot het soort hout en het afwerkingsmateriaal. Heeft u al nagedacht over het soort dak? Wilt u graag een plat dak of misschien wel een schuin oplopend dak. En wilt u graag natuurlijk licht doorlaten onder uw overkapping? Dan kan een lichtstraat een goede oplossing zijn. Graag plannen wij een afspraak met u in om de verschillende mogelijkheden te bespreken en zo samen met u tot een mooi plan te komen voor uw nieuwe overkapping.

         

 • Houten overkapping
 • Douglas houten overkapping
 • Overkapping op maat

We komen graag kennis maken

Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek om vervolgens een tuin te ontwerpen waar u 365 dagen per jaar tuinplezier van heeft. U kunt ons bereiken op onderstaand nummer of via het contactformulier.

Stuur ons een bericht

  * verplichte velden

  Hoge Kwaliteit

  Betrouwbaarheid

  Goede communicatie

  365 dagen tuinplezier

  Back To Top
  Vragen? Stuur een whatsapp bericht whatsapp