skip to Main Content
06 1110 6894 | info@kmhoveniers.nl

Houten overkapping met lichtstraat

Hieronder een project waarin wij van K&M Hoveniers graag laten zien dat wij niet alleen maar tuinen ontwerpen en aanleggen, maar ook voor een houten overkapping bent u bij ons aan het juiste adres. Een klant van ons wilde graag een multifunctionele overkapping. In de overkapping moest ruimte zijn voor (elektrische) fietsen, een ruime tuinkamer en een berging. De wens was ook een onderhoudsvriendelijke tuin.

Wij zijn gelijk met alle wensen van de klant aan de slag gegaan en hebben een ontwerp mogen maken. In dit ontwerp is rekening gehouden met alle wensen van de klant.

In ons ontwerp hebben we een mooie grote overkapping geschetste en een verhoogde border waardoor je een ingang creëert naar de tuinkamer. In de borders hebben we gekozen voor onderhoudsvriendelijke vlinder en bijen planten. Ook hebben we een automatische beregening systeem aangebracht, waardoor er echt geen omkijken is naar de tuin.

Bent u benieuwd wat wij van K&M Hoveniers voor uw kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons en wij komen graag met u de mogelijkheden bespreken.

         

Back To Top
Vragen? Stuur een whatsapp bericht whatsapp