skip to Main Content
06 1110 6894 | info@kmhoveniers.nl

De levende tuin van ontwerp tot realisatie!

Een tuin met een wow factor!

Zoals u van K&M Hoveniers verwacht, zijn wij als eerste in gesprek gegaan met de klant wat voor hen belangrijk was. Zij hebben de wensen aan ons doorgegeven en samen hebben wij een mooi ontwerp gemaakt. De klanten waren zo enthousiast dat wij dit mooie ontwerp hebben mogen uitvoeren.

Bent u benieuwd wat wij van K&M Hoveniers voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

         

Wij hebben twee robuuste Douglas pergola’s gerealiseerd. Een pergola is aan de woning bevestigd en de andere pergola hebben wij centraal in de tuin geplaatst. Door deze twee robuuste pergola’s is er eenheid in de tuin gecreëerd.

Ook hebben wij achter in de tuin een duurzame moestuin gerealiseerd die gemaakt is van gerecyclede materialen.

Om de moestuin uit het oog te ontnemen hebben wij ervoor gekozen om de moestuin af te schermen doormiddel van een haag met daarvoor een border. In de border voor de moestuin staat de centrale pergola met daaronder robuuste staptegels om zo het zogenoemde tunneleffect te creëren. Vervolgens hebben wij de tuin ingevuld met beplanting die vlinders en bijen aantrekken. Door deze invulling van beplanting wordt er in deze tuin goed gezorgd voor de biodiversiteit. Uiteindelijk hebben wij het gazon aangelegd wat de tuin afmaakt.

Ook is er een complete beregeningsinstallatie aangelegd wat gestuurd wordt aan de hand van een computer.

Back To Top
Vragen? Stuur een whatsapp bericht whatsapp